jesper lundgaard Julekoncert – Nordthy

Nordthy inviterer sammen med sanger og entertainer Jesper Lundgaard til julekoncert i Østerild Multicenter den 15. december kl. 19.30.

Den lokale virksomhed, Nordthy inviterer thyboerne til julekoncert med sanger og entertainer Jesper Lundgaard i Østerild Multicenter den 15. december kl. 19.30.

Men det bliver en koncert med et twist. Foruden masser af julehygge og skønsang, byder aftenen nemlig på et interview med to af byens helt store personligheder. Stifteren af Nordthy, Børge Lukassen og sønnen, Søren Lukassen indtager de skrå brædder, når de stiller op til et interview, og giver de lokale et sjældent indblik i den succesfulde virksomhed og ikke mindst familien bag.

Alletiders Jesper Lundgaard styrer slagets gang og udover det spændende interview, fremfører han også smukke danske salmer og internationale julehits, så årets hyggeligste årstid synges ind på bedste vis i det thyske.

Nordthy blev startet i 1966 af Børge Lukassen, der etablerede B. Lukassens Kager, som i dag er blevet til Nordthy. Efter fantastisk vækst og fremgang, har virksomheden måtte udvide, både i Thy og Sønderjylland, og de bestræber sig fortsat på at fortsætte succesen med deres lækre varesortiment.

Køb din billet på Ticketmaster.dk

< Tilbage til Liveticket