Milling & Molbech – George Michael

Glæd dig til at opleve den fulde historie om geniet George Michael. En guddommelig vokalist, entertainer og popsnedker, som modigt og kyndigt blandede genrer som funk, R&B og dance med en detalje og perfektion, der skabte både kollegial respekt og en kæmpe fanskare.

Hop ombord på en hæsblæsende odyssé gennem fire musikårtier, som den blev formet og oplevet af en forknyt, genert lille halvt græsk dreng, der var så ufatteligt heldig at få Andrew Ridgeley med som sin soulmate og musikalske tændsats. Det WHAM! der fulgte, er en eksplosionslyd der stadig ringer i en hel del ører kloden rundt.

Mod alle odds brød han ud af fra sit popimage efter WHAM! tiden, og genskabte sig selv som en seriøs kunstner, der sprængte alle rammer for, hvad popmusik kunne være, og han gjorde det igen og igen.

Henrik Milling & Nicolai Molbech leder os gennem historien, akkompagneret af Jan Glæsels skarpslebne mega-orkester: Rumors Corner.

Milling & Molbech – George Michael er et lydværk, der naturligvis også tager os med på solokunstneren George Michaels vilde rejse gennem ufattelig succes, vilde popstunts, eksplosive konflikter og en dyb hemmelighed om hans seksualitet. Og det vigtigste kapitel i hele beretningen, skrives sjovt nok… her til lands i lille Danmark.

Gør dig klar til at blive blæst bagover, når Nicolai Molbech og Henrik Milling fortæller hele George Michaels historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels stjerneorkester Rumors Corner. Et band, der er klar til at gengive Georges værker, med en power og perfektion, som ikke er set på en dansk scene til dato.

Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format.

Men hvad er en funkcast egentlig? Vi definerer det som mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter og soundscapes, musik og visuals. Resultatet er et helt unikt udtryk der ikke er set eller hørt før i Danmark. Som tilskuer til sådan en forestilling, bliver du beriget med både anekdoter, minder, sang og musik – og ikke mindst en festlig aften.

Kontakt os for at høre mere om billetrabat til jeres personaleforening

< Tilbage til Liveticket