Julie Berthelsen

Julen synges ind på smukkeste vis for at sprede julehygge med sin smukke stemme og flotte versioner af både kendte og mindre kendte julesange.

Der bydes indenfor til en koncert, hvor julestemningen og varmen omkring julen fra hele verden, men særligt fra Danmark og ikke mindst Grønland, er i fokus. Det bliver en intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af Julies dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne”-koncerter, hvilket for hende var en juledrøm, der gik i opfyldelse. Hun formåede med sin store erfaring at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet.

Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til, at julefreden sænker sig, og til at december forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor godt vi har det. Og det trænger vi til oven på det år, vi har været igennem. Og hvem bedre til at gøre det, end smukke Julie Berthelsen?

Kontakt os for at høre mere om billetrabat til jeres personaleforening

< Tilbage til Liveticket